www.egmontbulgaria.com
Minecraft logo

Официалните книги Minecraft - вече на български език!

Въпроси и отговори

Какво представляват наръчниците?

Те са с твърди корици, отпечатани върху висококачествена FSC хартия с пълноцветен печат. Повече подробности ще откриете на тази страница.

Ще има ли е-книги?

Засега сме се насочили към създаването на наистина специални печатни книги, които да заемат подобаващо място в библиотеките на феновете. Новини за бъдещи проекти ще получавате, ако се абонирате чрез формуляра на заглавната страница.

Кои са „Егмонт”?

„Егмонт” в България е част от Egmont Group, основана през 1878 година. Мисията на компанията е да създава и разказва истории, предназначени да забавляват и образоват. Дейността на Egmont Group обхваща седмични вестници, списания, комикси, книги, телевизионни програми и канали, пълнометражни филми, музика, интерактивни игри и други дигитални продукти, конзоли за игри в над 30 държави. Компанията е собственост на фондацията Egmont - благотворителна организация, подкрепяща деца и младежи.

„Егмонт” е водещо издателство за детска литература и периодика в България. Днес издателството има зад гърба си над 5300 издания в общ тираж от над 48 милиона екземпляра. Ако погледнете в библиотеката си, със сигурност и вие ще намерите едно или повече от нашите книги или списания.

За кого са предназначени книгите Minecraft?

Като лидер в издаването на книги за деца, „Егмонт” създава тези наръчници предимно за многобройните млади почитатели на играта. Разбира се, играта има фенове от всички възрасти, при това болшинството от тях са изключително добре запознати с нея. Затова сме се стремели книгите също да са на подходящото за тях ниво. „Minecraft: Наръчник за начинаещи”, естествено, е от полза на тези, които скоро са стартирали приключението си в Minecraft или на техните близки и приятели, които се чудят какво всъщност представлява играта и защо тя има милиони почитатели. Останалите три наръчника съдържат ценна информация дори за експертите в играта.

Не може ли да се намери същата информация в Интернет?

Не. Заедно с Mojang създадохме тези наистина неповторими книги. Те включват ексклузивни ръководства и съвети от най-известните играчи, YouTube влогъри и дори от хора в екипа на Mojang!